Αποκτήστε ένα Jeep® Renegade και ζήστε την εξηλεκτρισμένη ελευθερία.
Αποκτήστε ένα Jeep® Renegade και ζήστε την εξηλεκτρισμένη ελευθερία.

Αποκτήστε ένα Jeep® Renegade και ζήστε την εξηλεκτρισμένη ελευθερία.

Τα Jeep® Renegade διατίθενται με τεχνολογία e-Hybrid ή σύστημα Plug-in Hybrid 4xe προσφέροντας εξηλεκτρισμένες επιλογές σε όσους αναζητούν ένα αυθεντικό SUV.

Το υβριδικό Jeep® Renegade e-Hybrid συνδυάζει την ισχύ ενός ηλεκτροκινητήτα με έναν παραδοσιακό βενζινοκινητήρα, προσφέροντας μια υβριδική οδηγική εμπειρία παρέχοντας τη δυνατότητα αμιγούς ηλεκτρικής διαδρομής σε χαμηλές ταχύτητες.

Αντίστοιχα το Plug-In Hybrid 4xe, χάρη στο συνδυασμό δύο κινητήρων, μπορεί να μειώσει τις εκπομπές CO2 σε επίπεδα κάτω από 50 g/Km. Επιπλέον, επιλέγοντας τη λειτουργία Electric, τώρα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μια εντελώς νέα, αθόρυβη εμπειρία οδήγησης, χωρίς εκπομπές αερίων θερμοκηπίου.

Τεχνολογία & Ασφάλεια
Ασφάλεια
Τα Jeep Renegade διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, που συνδυάζονται τέλεια με την υβριδική τεχνολογία.

Προηγμένη Συνδεσιμότητα
Μείνετε συνδεδεμένοι με ασφαλή τρόπο όταν οδηγείτε. Χάρη στις λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto™ που είναι ενσωματωμένες στο σύστημα Infotainment, μπορείτε να έχετε μαζί σας τις επαφές, τη μουσική και οτιδήποτε χρειάζεστε όπου κι αν πάτε.

• Σύστημα Infotainment Uconnect™ 8.4″ HD
Το Jeep® Renegade διαθέτει το προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect, με οθόνη αφής HD έως και 8,4″. Το σύστημα Uconnect ενσωματώνει χειριστήρια φωνής και τιμονιού παράλληλα με λειτουργίες οθόνης αφής. Επιπλέον, εγγυάται μια απρόσκοπτη σύνδεση smartphone για χρήση του κινητού χωρίς να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

Πίνακας οργάνων 7’’
Ο πίνακας οργάνων έχει ανασχεδιασμένα γραφικά για να ενσωματώσει όλες τις βασικές πληροφορίες για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της τεχνολογίας eHybrid ή Plug-in Hybrid. Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, όπως η κατάσταση της μπαταρίας και του κινητήρα – θερμικού και ηλεκτρικού – καθώς και τα επίπεδα ισχύος και φόρτισης, μαζί με όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με τα συστήματα οδήγησης και ασφάλειας είναι άμεσα διαθέσιμα στην κεντρική, έως και 7 ιντσών, ψηφιακή οθόνη.

Εξωτερικός Σχεδιασμός
Η αδιαμφισβήτητη σχεδίαση και οι εντυπωσιακές γραμμές είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Jeep® Renegade

Εσωτερικό
Η ευρυχωρία, η άνεση και το στυλ είναι οι πυλώνες που στηρίζουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία των εσωτερικών χώρων του Jeep Renegade. Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και φιλόξενη, ενώ το ταμπλό φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη έως 8,4″ και ψηφιακή οθόνη πίνακα οργάνων εως 7″. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από ύφασμα και premium δερμάτινες επενδύσεις, μαλακά υλικά και ραφές.

Προνόμια για τον οδηγό
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε όλες τις εκδόσεις για μέγιστη άνεση και ευκολία.
Ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.
• Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων.
• Δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά με έως και 50χλμ. αυτονομίας στην περίπτωση του συστήματος Plug-in Hybrid 4xe.
Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για τα 4xe και ιδιαίτερα χαμηλά τέλη για τις εκδόσεις e-Hybrid.
Σύστημα 4×4 για τις όλες εκδόσεις με το σύστημα Plug-in Hybrid 4xe και μηδενικό φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου.

Πρόγραμμα Χρηματοδότησης
Εστιάζοντας στην εξηλεκτρισμένη τεχνολογία, η Jeep χάρη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης e-Freedom, κάνει πιο προσιτή την απόκτηση των Hybrid και Plug-in Hybrid μοντέλων της, τα οποία προσφέρουν μια σειρά προνομίων στους κατόχους τους.
Μέσω του προγράμματος e-Freedom, το υβριδικό Renegade e-Hybrid είναι διαθέσιμο από 261 ευρώ/μήνα.

Το πρόγραμμα e-Freedom συνδυάζεται με εργοστασιακή 4ετή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Παράλληλα η FCA Bank έχει εξασφαλίσει ξέγνοιαστα e-Freedom χιλιόμετρα, μέσω του προγράμματος «προστασίας πληρωμών» που συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω μηνιαία δόση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα Jeep και το πρόγραμμα χρηματοδότησης Jeep® επικοινωνήστε μαζί μας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  Η Jeep® Κουμαντζιάς και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συμβαδίζουν για τρίτη χρονιά στο δρόμο της επιτυχίας.

  Η Jeep® Κουμαντζιάς και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συμβαδίζουν για τρίτη χρονιά στο δρόμο της επιτυχίας.

  koumantzias
  13 Φεβρουαρίου, 2024
  Όταν δύο επιτυχημένες ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα αποκτά προστιθέμενη αξία και μεγιστοποιεί το βεληνεκές του....

  Copyright @ 2022 . Koumantzias S.A - All Rights Reserved . Designed by ArtAbout