Το Jeep® Compass προσφέρει μια πλήρη σειρά εκδόσεων για μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία.
Το Jeep® Compass προσφέρει μια πλήρη σειρά εκδόσεων για μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία.

Το Jeep® Compass προσφέρει μια πλήρη σειρά εκδόσεων για μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία.

Τα Jeep® Compass διατίθενται με τεχνολογία e-Hybrid ή σύστημα Plug-in Hybrid 4xe προσφέροντας μια πλήρη σειρά εκδόσεων που χαρακτηρίζονται από βελτιωμένη τεχνολογία και αναβαθμισμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μια αξεπέραστε οδηγική εμπειρία.
To Jeep® Compass e-Hybrid εξελίσσει την εμπειρία υβριδικής κινητικότητας με τη νέα τεχνολογία e-Hybrid. Ο αποδοτικός κινητήρας βενζίνης 1,5 turbo (130 HP και 240 Nm) υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα P2, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση με την προσθήκη ισχύος έως 15 kW (20 HP) και 55 Nm (ίσο με 135 Nm στην είσοδο του κιβωτίου ταχυτήτων)* βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις και την οδηγική άνεση.
*Εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.


Παράλληλα, το Jeep®Compass 4xe Plug-in Hybrid αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις της κινητικότητας με έναν βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτρικό κινητήρα. Οι εκπομπές CΟ2 έχουν ήδη μειωθεί στη συνδυασμένη χρήση, ενώ σε πλήρη ηλεκτρική λειτουργία εξαλείφονται απόλυτα.
*σε σύγκριση με παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Τεχνολογία & Ασφάλεια
Αναβαθμισμένα επίπεδα ασφαλείας
Ταξιδέψτε με μια νέα ξεγνοιασιά στο ολοκαίνουργιο Jeep® Compass, εξοπλισμένο με τα τελευταία συστήματα υποστήριξης οδηγού για να εγγυηθείτε την ασφάλεια όλων των επιβαινόντων στο όχημα και εκείνων που ταξιδεύουν γύρω σας.

Infotainment 10.1″ Uconnect ™
Καλύτερο με κάθε τρόπο. Το Jeep® Compass διαθέτει το τελευταίας γενιάς infotainment Uconnect™ με μεγαλύτερη οθόνη, ταχύτερο επεξεργαστή και αναβαθμισμένο λογισμικό για βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Υπηρεσίες Uconnect ™
Συνδεθείτε εξ αποστάσεως με το αυτοκίνητό σας με την εφαρμογή Jeep® app Μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραμέτρους σας, να προβάλετε σημαντικά δεδομένα και να επωφεληθείτε από τα συστήματα υποστήριξης ανά πάσα στιγμή.

Νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25″
Οι πληροφορίες οδήγησης και η κατάσταση του οχήματος εμφανίζονται τώρα στη νέα έγχρωμη οθόνη 10.25” Full HD του ψηφιακού πίνακα οργάνων, μια νέα δυνατότητα που τοποθετεί το εσωτερικό του Jeep® Compass στην κορυφή της κατηγορίας. Επιλέξτε από 12 διαφορετικές διαμορφώσεις για να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε χωρίς να αποσπάσετε την ματιά σας από το δρόμο μπροστά σας.

Εξωτερικός Σχεδιασμός με νέες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά
Η αδιαμφισβήτητη σχεδίαση και οι εντυπωσιακές γραμμές δίνουν τη θέση τους σε νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά όπως η ανανεωμένη εμπρός μάσκα, ο εμπρός προφυλακτήρας και οι προβολείς full LED.

Εσωτερικό
Η καμπίνα του νέου Jeep® Compass ξεχωρίζει για την ευρυχωρία, την άνεση και το στυλ της. Η κεντρική κονσόλα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον χώρο στον αγκώνα και να κάνει την καμπίνα ακόμα πιο ευρύχωρη. Το ταμπλό φιλοξενεί τη μεγάλη οθόνη του infotainment και την HD ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων. Το premium ύφασμα, τα υλικά «μαλακής αφής» και οι ραφές αντίθεσης συμπληρώνουν το στυλ της καμπίνας.

Προνόμια για τον οδηγό
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε όλες τις εκδόσεις για μέγιστη άνεση και ευκολία.
Ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.
• Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων.
• Δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά με έως και 50χλμ. αυτονομίας στην περίπτωση του συστήματος Plug-in Hybrid 4xe.
Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για τα 4xe και ιδιαίτερα χαμηλά τέλη για τις εκδόσεις e-Hybrid.
Σύστημα 4×4 για τις όλες εκδόσεις με το σύστημα Plug-in Hybrid 4xe και μηδενικό φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου.

Μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης e-Freedom, το υβριδικό Compass e-Hybrid είναι διαθέσιμο από 321 ευρώ/μήνα.
Το πρόγραμμα e-Freedom συνδυάζεται με εργοστασιακή 4ετή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα Jeep και το πρόγραμμα χρηματοδότησης Jeep® επικοινωνήστε μαζί μας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  Η Jeep® Κουμαντζιάς και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συμβαδίζουν για τρίτη χρονιά στο δρόμο της επιτυχίας.

  Η Jeep® Κουμαντζιάς και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συμβαδίζουν για τρίτη χρονιά στο δρόμο της επιτυχίας.

  koumantzias
  13 Φεβρουαρίου, 2024
  Όταν δύο επιτυχημένες ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα αποκτά προστιθέμενη αξία και μεγιστοποιεί το βεληνεκές του....

  Copyright @ 2022 . Koumantzias S.A - All Rights Reserved . Designed by ArtAbout