ΤΟ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ JEEP® AVENGER ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ!
ΤΟ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ JEEP® AVENGER ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ!

ΤΟ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ JEEP® AVENGER ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ!

Είναι γεγονός.. το 1ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ όχημα της Jeep® είναι πλέον διαθέσιμο. Το νέο JEEP® AVENGER, έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο Car Or The Year 2023, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στον χώρο του αυτοκινήτου.

  

Από 30.700 € (με την κρατική επιδότηση 8.000 €), με 400 χλμ. αυτονομία σε μικτό κύκλο και 550 χλμ. σε αστικές συνθήκες, δικαίως θεωρείται ένας μεγάλος ανταγωνιστής.

Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου έχουν 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., ενώ η μπαταρία έχει 8ετή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

Το Jeep® Avenger, είναι ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας, design και δυναμικότητας.

Πρακτική σχεδίαση: Με προστασία 360° έτσι ώστε να μειώνονται οι συνέπειες από μικρο-επαφές στην πόλη ή στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ευρυχωρία παρά τις συμπαγείς διαστάσεις: με μήκος 4,08μ. Το Avenger μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα, 355 λίτρα αποσκευών, ενώ προσφέρει επιπλέον 34 λίτρα αποθηκευτικών χώρων στην καμπίνα.

Φιλικότητα προς το περιβάλλον και ελευθερία κίνησης: Εκτός από την υψηλή αυτονομία, το Avenger έχει ένα ηλεκτρικό σύστημα ικανό να δεχθεί φόρτιση ισχύος έως και 100kW, ανακτώντας σε κατάλληλο δίκτυο 80% της φόρτισης της μπαταρίας του σε μόλις 24 λεπτά.

Τεχνολογία αιχμής: Με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που προσφέρουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και μια πλήρως ψηφιακή εμπειρία, χάρη στον πίνακα οργάνων TFT 10,25’’ και την οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων επίσης 10,25’’.

Πλήρη συνδεσιμότητα: Το σύστημα πολυμέσων σε συνεργασία με την εφαρμογή Jeep® mobile app δίνουν τη δυνατότητα άμεσης ασύρματης σύνδεσης των smartphones με το αυτοκίνητο.

Διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις και με εξτρά πακέτα εξοπλισμού, για την απόλυτη προσαρμογή του οχήματος, στις ανάγκες σας.

Κάντε πρώτοι τη παραγγελία σας στη Jeep® ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


    Copyright @ 2022 . Koumantzias S.A - All Rights Reserved . Designed by ArtAbout