Η Κουμαντζιάς Α.Ε. και η Jeep® δίνουν κίνηση στο SALT PARTY SESSION!
Η Κουμαντζιάς Α.Ε. και η Jeep® δίνουν κίνηση στο SALT PARTY SESSION!

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. και η Jeep® δίνουν κίνηση στο SALT PARTY SESSION!

Η Κουμαντζιάς Α.Ε., Μέλος του Επισήμου Δικτύου Jeep®, θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη γιορτή για τους λάτρεις των χειμερινών αποδράσεων που θα πραγματοποιηθεί στο υπέροχο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Μια ξεχωριστή χειμερινή εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή, 5 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών. Ο λόγος για το SALT PARTY SESSION, το επιτυχημένο party που για 5η συνεχόμενη χρονιά φοράει και πάλι τα χειμερινά του και μεταφέρεται για μια και μοναδική ημέρα στο αγαπημένο χιονοδρομικό κέντρο. Το SALT PARTY SESSION ξεκίνησε από την αγάπη για τα ελληνικά βουνά, την περιπέτεια και τη μουσική, επιλέγοντας το όμορφο βουνό της Νάουσας για να πραγματοποιήσει ένα event με δρώμενα, χορό και βέβαια πολύ χιόνι.

Η Jeep®, μέσω του Επισήμου Διανομέα και Επισκευαστή στη Θεσσαλονίκη, Κουμαντζιάς Α.Ε., δεν θα μπορούσε να μην ανηφορίσει της χιονισμένες βουνοκορφές με τα μοντέλα της Jeep®, τα οποία συνοδεύουν για πολλές δεκαετίες τους οδηγούς στις χειμερινές τους εξορμήσεις, στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η περιπέτεια, η αγάπη για τη φύση και βέβαια η δυνατότητα να μπορείς να εξερευνήσεις τα πλέον απρόσιτα σημεία με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με την ιστορία της Αμερικανικής μάρκας και τα μοντέλα της.

Είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που δημιούργησαν το θρύλο της Jeep® και παράλληλα αποτελούν το ιδανικό πεδίο για τις τετρακίνητες εκδόσεις των μοντέλων της. Από το επιβλητικό pick-up Gladiator, μέχρι τα καινοτόμα Plug-in Hybrid Renegade 4xe, Compass 4xe και το απόλυτο κυρίαρχο των off-road διαδρομών, Wrangler 4xe, τα μοντέλα της Jeep συνεχίζουν να συνοδεύουν με ασφάλεια, άνεση και ξεχωριστό στιλ τους λάτρεις της περιπέτειας. Ξεχωρίζοντας για τη στιβαρότητα τα κορυφαία συστήματα τετρακίνησης και ασφάλειας, αλλά και τις πολλαπλές λύσεις εξατομίκευσης, αποτελούν τον αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο σε κάθε είδους διαδρομής, εντός και εκτός δρόμου.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, η ομάδα της Κουμαντζιάς Α.Ε. σας περιμένει στα 3-5 πηγάδια, για να διασκεδάσετε στο ρυθμό του SALT PARTY SESSION και να ανακαλύψετε στο ιδανικό περιβάλλον το θρυλικό Jeep® Gladiator και τα ξεχωριστά Jeep® Renegade και Compass.

Instagram Διαγωνισμός με Giveaway ένα laptop από την Jeep® Κουμαντζιάς 

Λίγο πριν το μεγάλο PARTY, η Jeep® Κουμαντζιάς θέλει να ανεβάσει την ένταση και προσφέρει ένα laptop HP 15s-fq2003nv σε έναν τυχερό μέσα από Διαγωνισμό στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram που θα τον βρεις ΕΔΩ.

🔝Χαρακτηριστικά laptop HP 5s-fq2003nv : 15.6″ FHD | Core i5-1135G7 | 8GB | 512GB SSD | Win11HomeS

Συμμετοχές θα συγκεντρώνουμε έως ΚΑΙ αυτή την Κυριακή 5 Μαρτίου, την ημέρα του party SΛLT MOUNTAIN SESSION vol.5 στα 3-5 πηγάδια.

Για να λάβεις μέρος, επισκέψου το post μας στο Instagram ΕΔΩ και κάνε:
👉TAG δύο φίλους σου που θέλεις να παρτάρεις μαζί τους
👉FOLLOW @jeepkoumantzias και @saltpartsessions
👉LIKE στο post

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ.
Η/ο νικήτρια/ης θα ανακοινωθεί στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram.

Ακολουθούν οι όροι του Διαγωνισμού.

Όροι Συμμετοχής σε Διαγωνισμό Instagram

1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Κουμαντζιάς A.E.» (καλούμενη εφεξής η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), που εδρεύει στην οδό Δημοσθένους 33, ΤΚ 54628, Θεσσαλονίκη, Καλοχώρι, Ελλάδα, με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου 800537733 της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»).

2. Η Εταιρεία έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Instagram με την ονομασία “jeepkoumantzias” oπου και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

4. Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους.

5. Διευκρινίζεται ότι το Instagram δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.

6. Για τη συμμετοχή, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

7. Για να συμμετέχει κάποιος στον Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει Like στην ανακοίνωση Διαγωνισμού της εταιρείας, tag 2 φίλους/ες του και να κάνει follow τον λογαριασμό @jeepkoumantzias και @saltpartysessions στο Instagram.

8. Δεν γίνονται δεκτά και διαγράφονται σχόλια υβριστικά ή προσβλητικά κατά την κρίση των διαχειριστών του λογαριασμού της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και γενικά αντίθετα στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.

9. Δώρο Διαγωνισμού – Το δώρο του Διαγωνισμού είναι ένα laptop HP 15s-fq2003nv
Επεξεργαστής IntelS Coral i5-1135G7, 512GB μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης, 8GB SODIMM DDR4 SDRAM, Windows 11 Home σε λειτουργία S, Οθόνη FHD LED 39,62cm.

10. Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός πρόκειται να έχει διάρκεια έως 10/03/2023 12:00 μ.μ.

11. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού. Ο νικητής του δώρου (ένας νικητής) θα αναδειχθεί βάσει ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του Διαγωνισμού την 10/03/2023, ώρα 12:01 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας με χρήση του εργαλείου commentpicker (https://commentpicker.com/) . Η ηλεκτρονική κλήρωση θα γίνει ανάμεσα σε όλες τις ηλεκτρονικές συμμετοχές, δηλαδή στα προφίλ χρήστη που συμμετείχαν σύμφωνα με τους όρους τους διαγωνισμού, από τις οποίες θα αναδειχθεί ένα προφίλ, ο χρήστης (φυσικό πρόσωπο) του οποίου θα θεωρηθεί νικητής. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω Instagram σε comment του σχολίου του και το όνομα του σχετικού προφίλ χρήστη θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Instagram. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει εντός 7 ημερών θα χάνει το δικαίωμά του επί του Δώρου και η ηλεκτρονική κλήρωση θα επαναλαμβάνεται προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής με την ίδια ως άνω διαδικασία.

12. Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων. Η Εταιρεία θα επικοινωνήσει άμεσα με τον νικητή, ώστε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την απόδοση του Δώρου σε αυτόν. Σε περίπτωση που κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, και η Εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει εκ νέου Κλήρωση σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία. Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τους όρους που έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο και δεν αντιβαίνει στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, στα χρηστά ήθη και στη δημόσια τάξη, (β) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω, (γ) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, αυτή καθ’ εαυτή η συμμετοχή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου και (δ) έχει υποβληθεί, εντός του χρονικού διαστήματος από την Έναρξη μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού.

13. Άρνηση αποδοχής των Δώρων. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, και η Εταιρεία δικαιούται να προχωρήσει εκ νέου σε Κλήρωση για ανάδειξη του Νικητή.

14. Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση, αριθμός κινητής τηλεφωνίας) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του δώρου. Η διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Πλήρης δήλωση σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ βρίσκεται εδώ)

15. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει και ευρίσκεται, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λ.π., έναντι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

16. Περαιτέρω, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ
1. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.
2. Η Εταιρεία μετά το μέρας της απόδοσης του δώρου δεν διατηρεί αρχεία των συμμετεχόντων.
3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Γενικών Όρων, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω χρέωση ή διαδικασία.
4. Οι συμμετέχοντες, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον διαγωνισμό ή/και την ανάδειξη του νικητή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με αυτοματοποιημένα ή όχι μέσα, είτε από την ίδια την ΕΤΑΙΡΕΙΑ είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου που μπορεί να διορίσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Επίσης, οι συμμετέχοντες και ο νικητής, συναινούν ανεπιφύλακτα στην ανακοίνωση των ονομάτων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και στην ιστοσελίδα της. Οι συμμετέχοντες και ο νικητής ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.
Πλήρης δήλωση σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ βρίσκεται εδώ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Copyright @ 2022 . Koumantzias S.A - All Rights Reserved . Designed by ArtAbout